Verschillende donatiemogelijkheden

Misschien heb je het al gehoord of gelezen dat de acceptgiro als betaalmiddel afgeschaft gaat worden in Nederland. Je kunt nog even doneren met acceptgiro, maar vanaf 1 juni 2023 is het niet meer mogelijk om te doneren of te betalen met de acceptgiro. Toch blijven jouw giften noodzakelijk om mensen met een handicap te bereiken. Er zijn gelukkig voldoende andere manieren om het werk van SeeYou te steunen. 

Via een machtigingskaart

Bij de brieven die je van ons ontvangt sturen we een machtigingskaart. Vul deze in en stuur het in een gesloten envelop naar ons toe (SeeYou, Antwoordnummer 1710, 3900 VC  Veenendaal). Een postzegel is niet nodig.

Zelf overmaken via internetbankieren

Op de rekening van IBAN10 INGB 0000 0001 31 t.n.v. SeeYou Foundation kun je jouw gift via internetbankieren overmaken. 

Via een QR-code

Op onze brieven staat een QR-code die je kunt scannen met jouw mobiele telefoon. Vervolgens kun je veilig en eenvoudig een donatie kan doen via iDEAL

Via de website

Doneer via het donatieformulier op onze website.  

Veelgestelde vragen

Om je verder te helpen, vind je hieronder de meest gestelde vragen.

Zijn de betaalmethoden veilig?

Zeker! De betaalmethoden die SeeYou aanbiedt zijn net zo veilig als de acceptgiro. Zo kun je jouw gift zelf overmaken via internetbankieren door de QR-code te scannen met jouw mobiele telefoon of door het donatieformulier in te vullen op onze website. Jouw betaling zal via iDEAL verlopen. Je kunt er ook voor kiezen om een machtigingskaart in te vullen. Door de machtigingskaart in te vullen geef je toestemming dat het door jou opgegeven bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven wordt door SeeYou.

Al deze opties zijn eenvoudige én veilige mogelijkheden om SeeYou te ondersteunen.

Tot wanneer kan ik de acceptgiro gebruiken?

Je kunt tot 13 mei 2023 de acceptgiro opsturen. Per 1 juni 2023 verwerken banken de acceptgiro niet meer. De banken hebben dan twee weken de tijd om de acceptgiro te verwerken.

Ik heb na 15 mei 2023 een acceptgiro ingevuld, wat gebeurt er nu?

De kans is groot dat de bank jouw acceptgiro niet meer op tijd verwerkt. Hierboven staan manieren om SeeYou op een andere manier te ondersteunen. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we met je mee of jouw gift verwerkt is.

Ik ben de bijgevoegde envelop kwijt, wat nu?

Wanneer je de bijgevoegde envelop verloren bent, dan kun je de ingevulde machtigingskaart opsturen naar Stichting SeeYou, Postbus 672, 3900 AR Veenendaal.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen over de afschaffing van de acceptgiro of heb je hulp nodig bij het doneren op andere wijze? Neem dan gerust contact met ons op via 0318 – 58 63 58 of info@seeyoufoundation.nl. We helpen je graag verder!