Bij God is iedereen welkom!

Jong, oud, Aziatisch, Afrikaans, Nederlands, mét en zonder handicap. Ieder mens is kostbaar en waardevol. Helaas worden veel mensen met een (visuele) handicap in Afrika en Azië niet gezien. Doordat er in deze landen beperkte mogelijkheden voor hen zijn, kunnen ze vaak niet meedoen met de rest. Terwijl ze net zo waardevol zijn als ieder ander.

SeeYou werkt aan gemeenschappen waar plaats is voor iedereen. Bijvoorbeeld door goede (oog)zorg te bieden, door ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap naar school kunnen en door jongeren met een beperking te begeleiden naar werk. Een doel dat, volgens ons, goed aansluit bij kerken waar iedereen onbeperkt welkom is.

Inclusief gemeente zijn (kerkenpakket)

Om het gesprek op gang te brengen én in beweging te komen heeft SeeYou speciaal voor kerken een pakket samengesteld over inclusief gemeente zijn. Om alvast een indruk te krijgen, kun je het programma voor een kindernevendienst, de aankondigingsteksten voor de gemeentedag en de suggesties voor sponsoracties door kinderen alvast bekijken (of downloaden).

Het verhaal van Hana loopt als een rode lijn door het hele pakket en zal jong én oud zeker aanspreken. Naar aanleiding van haar verhaal schreven songwriters Lavi Frost en Tikva Joanne het prachtige lied ‘Samen lopen’.

Het pakket bevat verder onder andere een leuk doeboekje voor kinderen, een uitgewerkt programma voor een gezellige gezinsmiddag, een preekschets en het Bijbelstudieboekje Onbeperkt Welkom.

Pakket aanvragen

Interesse? Neem contact op. Bel 0318 – 58 63 58 en vraag naar onze onze relatiebeheerder Jacobine den Hertog of stuur haar een mail: j.denhertog@seeyoufoundation.nl.

Hier kan je de bestellijst van het kerkenpakket vinden. Mocht je al weten wat je wil bestellen, vul dan het aantal materialen in en voeg deze toe aan je e-mail.