Veerkracht is een thema dat goed past bij SeeYou; in ons werk zien wij dagelijks voorbeelden van mensen met een (visuele) beperking in Afrika en Azië die ondanks tegenslagen opstaan en zichzelf laten zien. En SeeYou ondersteunt hen hierin. Dit doen we al 40 jaar met het beste voor ogen.

Over de sprekers

Jurjen van Houwelingen was mede-eigenaar van een succesvol bedrijf, een geliefd spreker voor vele ondernemers en trotse vader van een mooi gezin. Totdat in 2017 zijn leven in een klap veranderde. Hij belandde in coma door een hersentumor en is nu nagenoeg blind. Hij ging door een diep dal, maar ontdekte dat er nog genoeg was om wél voor te leven. Nu is hij spreker, kunstenaar én ambassadeur van SeeYou. 

Gert-Jan Segers was tot eind januari de fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Ruim tien jaar was hij actief als kamerlid en ruim zeven als politiek leider. Gert-Jan is naast schrijver van een aantal boeken, een inspirerend spreker. Samen met zijn vrouw Rianne is hij ambassadeur omdat SeeYou een verschil maakt in het leven van de meest kwetsbaren. Niet voor even, maar een leven lang. 

Datum en locatie

Datum en tijd: dinsdag 18 april, inloop vanaf 17:00 uur – tot 19:15 uur. Uiteraard zorgen wij voor een maaltijd.
Locatie: Downtown, Tuinstraat 133 in Veenendaal.

Meld je nu gratis aan voor de masterclass

SeeYou ambassadeurs Jurjen van Houwelingen en Gert-Jan Segers nemen je mee over het belang van veerkracht in de dagelijkse realiteit van jou als ondernemer. Zet jij de masterclass van 18 april in jouw agenda?

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!