Wie zijn de teamleden van SeeYou eigenlijk? Aan de hand van een kort interview willen we de gezichten achter SeeYou aan jullie voorstellen. Dit keer is het de beurt aan onze kersverse collega Cora!

  • Wie ben je en wat is je functie bij SeeYou?

Ik ben Cora Treuren en sinds januari één van de relatiebeheerders bij SeeYou

  • Hoe zou je jezelf omschrijven in 1 zin?

Een teamplayer en een aanpakker met een sterk rechtvaardigheidsgevoel.

  • Wat is je achtergrond?

Ik ben afgestudeerd als Ergotherapeut en ben direct na mijn studie aan de slag gegaan in een algemeen ziekenhuis. Vervolgens heb ik 6 jaar in Colombia gewoond en daar gewerkt om de Presbyteriaanse kerk te ondersteunen in haar diaconale taak. De afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest als beleidsmedewerker bij Ergotherapie Nederland.

  • Waarom heb je gekozen voor SeeYou? 

Barmhartigheid en gerechtigheid zijn waarden die voor mij belangrijk zijn, recht doen aan de ander en naast de ander staan. Binnen SeeYou hoop ik deze waarden als relatiebeheerder verder in de praktijk te brengen. Het verhaal van onze projecten en partners delen en mensen en bedrijven daaraan verbinden, zodat we met elkaar kunnen werken aan de inclusie van mensen met een (visuele)beperking.

  • Wat zijn dingen die je naast je werk leuk vindt om te doen?

Een wandeling in onze Nederlandse natuur, lekker eten en met een boek in de hangmat liggen, zijn dingen waar ik heel blij van word.  

Cora Treuren