SeeYou heeft een nieuw bedrijvenpakket gelanceerd genaamd ‘Open Blik’! Met dit pakket gaan bedrijven aan de slag om oogoperaties voor volwassenen en kinderen uit Ethiopië mogelijk te maken. Zo krijgen deze mensen zicht op een goede toekomst.

Het bedrijvenpakket kent vele opties, o.a. een bijzondere lunch, de Game of Life en een inspiratiesessie met één van onze SeeYou medewerkers. Goed voor de teambuilding én voor het verkorten van de wachtlijst voor oogoperaties in Ethiopië.

Wij spraken met onze ambassadeur (en tevens musicus) Tjaco van der Weerd over ons nieuwe bedrijvenpakket ‘Open Blik’ en hoe dit pakket zijn werk als ambassadeur ondersteunt.

SeeYou ambassadeur

Tjaco werkt in zijn functie als SeeYou ambassadeur aan het vergroten van de naamsbekendheid van onze organisatie. Hij is zelf ook ondernemer en heeft een uitgebreid netwerk. Hij is bij SeeYou terechtgekomen dankzij het echtpaar Wim en Inez met wie hij concerten organiseerde voor SeeYou.

Onlangs heeft hij voor zijn verjaardag een (online) concert georganiseerd de Bovenkerk in Kampen. Met dit concert haalde hij €5.000 op!

Dankzij zijn enthousiasme, vele contacten en inzet legt Tjaco mooie connecties tussen bedrijven, kerken en SeeYou. Een mooi voorbeeld hiervan is het bezoek dat Tjaco bracht aan Huisman Assurantiën te Genemuiden. Robert Huisman werd geraakt door de verhalen van SeeYou en hij besloot meteen om een mooie donatie te doen aan SeeYou.

Het bedrijvenpakket

Tjaco is erg tevreden over het nieuwe bedrijvenpakket. “Het bedrijvenpakket zit heel erg goed in elkaar. Het is overzichtelijk en duidelijk. Het is een mooie manier voor bedrijven om zich in te zetten voor kwalitatieve oogzorg voor mensen met een visuele beperking in Afrika en Azië.”

_____

De twaalfjarige Tebarak is één van de personen waarvoor de tijd dringt. Hij is blind aan zijn linkeroog en het zicht met zijn rechteroog wordt steeds slechter. Om te voorkomen dat hij volledig blind raakt, heeft hij snel een operatie nodig.

Er zijn uiteenlopende opties om aan de slag te gaan als bedrijf om jongeren zoals Tebarak te helpen. In deze bestellijst vind je alle onderdelen van het bedrijvenpakket die je gratis kunt bestellen. Wil jij met jouw bedrijf aan de slag gaan om oogoperaties mogelijk te maken voor onze Ethiopische parels? Bestel ons bedrijvenpakket Open Blik nu via onze website.