Een vrolijk, positief prentenboek voor peuters over leven met een handicap

Haas is bijna jarig. Hij schrijft een kaart aan Beer: kom je ook op mijn feestje? Beer is erg blij met de kaart. Maar Beer heeft geen oogjes. Hij kan de kaart niet lezen! Gelukkig helpt Muis: hij leest de kaart voor. Maar Muis heeft ook een probleem. Hij mist een pootje en kan niet lopen. Beer en Muis willen graag samen naar het feest. En dat gaat vast lukken. Want één ding is duidelijk: het verjaardagsfeest is voor iedereen!

Dit prentenboek is geschreven door de bekende auteur Corien Oranje. De vrolijke illustraties zijn gemaakt door onze eigen directeur Dicky Nieuwenhuis.

Van het prentenboek zijn braille-edities beschikbaar. Deze edities zijn uitgegeven door de stichting “Het samenlees-momentje”. Deze stichting helpt mensen die graag samen willen lezen, maar waarvan één van de twee personen een visuele beperking heeft. Er komen twee varianten; een (voorlees)boek in braille voor volwassenen en een boek waarin kinderen zelf braille kunnen lezen samen met een volwassen begeleider. Het boek wordt altijd verstuurd samen met de reguliere versie van het boek. Zo wordt samen lezen een feestje! Je ontvangt bij bestelling twee boeken, het ene boek is voor de ziende volwassene of voor het ziende kind, het andere boek is voor de visueel beperkte volwassene of het visueel beperkte kind.

Boekomslag onbeperkt welkom

Ontvang het braille-boek cadeau bij een (verhoging van) een maandelijkse gift. Wanneer u ervoor kiest om te starten met een maandelijkse gift aan SeeYou van minimaal 5 euro per maand óf om uw huidige gift met 5 euro per maand te verhogen dan ontvangt u de boekjes helemaal gratis. Natuurlijk kunt u de samenleeseditie ook bij ons verkrijgen zonder gift. U betaalt dan euro € 22,50.

Bestel dit boek op info@seeyoufoundation.nl of bel 0318 – 58 63 58.