Een vrolijk prentenboek over leven met een handicap

Feestje! is een vrolijk, positief prentenboek voor peuters over leven met een handicap, elkaar helpen en samen feestjes vieren. Ook voor kinderen vanaf midden groep 3 zelfstandig te lezen (AVI-E3). Het prentenboek is geschreven door de bekende auteur Corien Oranje. De vrolijke illustraties zijn gemaakt door onze eigen directeur Dicky Nieuwenhuis. Doneer en ontvang het boek gratis!

Boekomslag onbeperkt welkom

Samenlees-momentje

Van het prentenboek zijn braille-edities beschikbaar. Deze edities zijn uitgegeven door de stichting “Het samenlees-momentje”. Deze stichting helpt mensen die graag samen willen lezen, maar waarvan één van de twee personen een visuele beperking heeft. Er komen twee varianten; een (voorlees)boek in braille voor volwassenen en een boek waarin kinderen zelf braille kunnen lezen samen met een volwassen begeleider. Het boek wordt altijd verstuurd samen met de reguliere versie van het boek. Zo wordt samen lezen een feestje! Je ontvangt bij bestelling twee boeken, het ene boek is voor de ziende volwassene of voor het ziende kind, het andere boek is voor de visueel beperkte volwassene of het visueel beperkte kind.

Doneer en ontvang het prentenboekje gratis

Ontvang het braille-boek cadeau bij een eenmalige donatie van 11 euro. Met jouw donatie kan ons mobiele oogzorgteam 1 iemand opereren aan ontstoken oogleden, waardoor zij hun zicht weer terugkrijgen.

Bestel dit boek op info@seeyoufoundation.nl of bel 0318 – 58 63 58.