Politici, muzikanten en sprekers zetten zich met passie in voor mensen met een (visuele) beperking in Afrika en Azië. Vanuit hun eigen motivatie, verhaal en achtergrond delen onze ambassadeurs de drijfveren en idealen van SeeYou: ieder mens is kostbaar en waardevol, met én zonder handicap. Door bijvoorbeeld mee te werken aan campagnes, columns, evenementen en interviews zetten onze ambassadeurs zich in voor een inclusieve wereld.

Kennismaken

Ontmoet onze ambassadeurs

Gert-Jan en Rianne Segers

“SeeYou maakt verschil in het leven van een kind. Niet voor even, maar een leven lang.”

Berdine Zwanepol

“Ieder mens verdient de juiste zorg, aandacht en liefde. En daarom wil ik me voor SeeYou inzetten. Medische zorg en onderwijs zijn twee thema’s die mij extra aan het hart gaan, omdat ik weet hoe het is om te leven met een beperking.”

Chris Stoffer

“In het parlement pleit ik er regelmatig voor dat er oor en oog is voor groepen die tussen wal en schip dreigen te vallen, zoals mensen met een beperking.”

Jurjen van Houwelingen

“Mijn blindheid was niet te voorkomen. Maar het breekt mijn hart dat er zoveel mensen blind zijn, terwijl dit wel voorkomen had kunnen worden. Samen met SeeYou wil ik levens veranderen.

Reinier van den Berg

“Zien en gezien worden. Een eerste levensbehoefte! Daarom steun ik Stichting SeeYou.”

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!