Open Blik

Wij hebben het bedrijvenpakket “Open Blik” ontwikkeld dat je gratis kunt bestellen. Ga jij samen met jouw medewerkers aan de slag om Ethiopische parels van de wachtlijst te halen voor een oogoperatie? Een operatie is voor velen onbetaalbaar, daarom vragen wij jouw hulp. Zodat wij hen het zicht (op een mooie toekomst) terug kunnen geven. Onze beschikbare promotiematerialen kun je hier vinden. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op, of klik op onderstaande button.

Klik hier

Zakelijke partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Met diverse maatschappelijk betrokken bedrijven en ondernemers werken we op verschillende manieren samen. Alles draagt bij, alles is even welkom.

Lees meer

Opticiens

Als opticien wil je het zicht van jouw klanten optimaliseren en beschermen. Je geeft hen de beste zorg voor hun ogen. Samen met jou kunnen wij hetzelfde doen voor kinderen en volwassenen in Afrika!

Lees meer

Start zelf een actie

Organiseer zelf een actie of inzameling voor SeeYou! Welke dat is, is helemaal aan jou! Waar nodig helpen wij natuurlijk graag.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor ondernemers

Op de hoogte blijven van onze projecten en evenementen speciaal voor ondernemers? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het steunen als ondernemer? Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Kunnen wij communicatiemateriaal krijgen?

Jazeker! Wij hebben foto’s, filmpjes, flyers, posters, pennen en donatiebusjes die je mag gebruiken. Ook kunnen wij input leveren voor jouw communicatie-uitingen, zoals teksten en beeldmateriaal voor jouw nieuwsbrief of magazine. We denken hierin ook graag mee met wat het beste bij jouw onderneming past.

Doen jullie ook aan gezamenlijke promotie?

Jazeker! We zijn blij met mogelijkheden voor naamsbekendheid en tegelijk dragen we graag bij aan het uitdragen van jouw betrokken ondernemerschap. Met ons communicatieteam leveren we tekstuele input en beeldmateriaal voor jouw promotiemiddelen, schrijven we een persbericht en delen we een (gezamenlijk) bericht over jouw betrokkenheid op onze social mediakanalen, magazine en website.

Kan ik als ondernemer een specifiek project steunen?

Ja, vanaf € 5.000 kan je een specifiek project, thema of land steunen. Daarop rapporteren wij ook met resultaten, impactcijfers en verhalen uit het veld. Wij gaan hierover graag met jouw onderneming in gesprek.

We hebben specifieke wensen voor een project dat aansluit bij ons bedrijf. Kunnen we dat regelen?

Onze relatiebeheerder Jacobine den Hertog gaat graag met je in gesprek naar welke raakvlakken je opzoek bent. Indien jouw onderneming in een bestaand project aansluiting vindt, dan kan je dit project vanaf € 5.000 per jaar steunen. Bij ons staat het doel en de impact in de lokale context van de mensen met een handicap centraal. De haalbaarheid van het programma en de behoefte van de mensen met een handicap is onze prioriteit. Indien je graag wilt meedenken met de ontwikkeling van een programma, dan kan je bij een donatie vanaf € 25.000 meedenken. We kijken dan waar raakvlakken zijn met jouw bedrijf, hoe dit aansluit bij de lokale context en behoeftes van mensen met een handicap.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!