SeeYou wil zo goed mogelijk werk leveren, zowel richting de mensen met en voor wie wij in onze projectlanden werken, als richting onze donateurs en vrijwilligers. Leren is integraal onderdeel van onze werkwijze. Daarom laten we in ons jaarverslag ook zien wat we hebben geleerd, en hoe we indien nodig zaken anders willen aanpakken. Voor een samenvatting van ons jaarverslag 2020, klik hier.

Wil je liever de Engelstalige versie van het jaarverslag lezen? Klik dan hier.

Financiële resultaten

SeeYou wil zoveel mogelijk mensen helpen met (oog)zorg, inclusief onderwijs en werk. Dat is mogelijk doordat vele donateurs en fondsen ons hun middelen toevertrouwen. Daarom willen wij het geld dat we ontvangen zo goed en verantwoord mogelijk besteden.

82% van onze besteding gaat direct naar de doelstellingen van SeeYou: toegang tot (oog)zorg, onderwijs en werk.

Deze cijfers zijn een gemiddelde van, 2018, 2019 en 2020

Dit betekent dat wij 18% van elke uitgegeven euro besteden aan zaken die nodig zijn om ons doel te kunnen bereiken, en de organisatie daarvoor op orde te houden. Denk bijvoorbeeld aan uitgaven voor fondsenwerving, de huur van ons kantoor, reiskosten en kosten van (financiële) administratie en beheer. Dit zijn uitgaven die nodig zijn om onze inzet voor mensen met een (visuele) beperking wereldwijd mogelijk te maken én professioneel uit te voeren.