Wat verandert er voor jou als donateur?

Omdat veel goede doelen afhankelijk zijn van giften via de acceptgiro, is er een alternatief bedacht: ‘Mijn eenmalige gift’. In plaats van de acceptgiro ontvang je deze nu van ons. Ben je gewend om SeeYou via internetbankieren of een QR-code te steunen? Dan verandert er niets. Dit is nog steeds net zo eenvoudig en veilig als voorheen. Gaf je normaal via een acceptgiro? Vul dan de bon van ‘Mijn eenmalige gift’ in en stuur deze op naar SeeYou, Postbus 672, 3900 AR Veenendaal.

Hoe ziet ‘Mijn eenmalige gift’ eruit?

Dit is een voorbeeld van ‘Mijn eenmalige gift’:

Zoals je ziet zijn de gegevens die je invult op de bon van ‘Mijn eenmalige gift’ vergelijkbaar met de acceptgiro. Het verschil is dat je de bon niet opstuurt naar de bank, maar direct naar SeeYou. Hiervoor kun je de bijgevoegde retourenvelop gebruiken. Stuur de bon niet naar de bank, want zij verwerken hem niet. Alvast bedankt voor jouw steun!

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je nog vragen over het gebruik van ‘Mijn eenmalige gift’? Bel ons op 0318 – 58 63 58 of stuur een mail naar info@seeyoufoundation.nl. We helpen graag!

Garanties

De gift die je via ‘Mijn eenmalige gift’ doet is eenmalig. Je zit dus nergens aan vast. Bij verwerking van jouw gift verwerken wij je persoonsgegevens conform de Europese privacy- wetgeving. Meer weten? Lees onze privacyverklaring of bel ons op 0318 – 58 63 58. Jouw privacy is belangrijk voor ons! Ben je het niet eens met de afschrijving, dan kun je binnen 8 weken contact opnemen met de bank of SeeYou om de afschrijving te laten terugboeken. Jouw eenmalige gift draagt bij aan het werk van SeeYou voor mensen met een (visuele) beperking. Net zoals je gewend bent met een gift via de acceptgiro. Bedankt voor jouw steun!

Liever online doneren?

Dat kan natuurlijk ook nog steeds eenvoudig via ons donatieformulier. Of maak je gift over via internetbankieren. Gebruik hiervoor het IBAN-nummer NL10 INGB 0000 0001 31 t.n.v. SeeYou Foundation.