Eén op de twintig mensen in Ethiopië heeft een visuele beperking, maar oogzorg is er nauwelijks. Er zijn slechts 200 oogartsen voor 115 miljoen inwoners. In ons oogziekenhuis in de stad Butajira krijgen mensen met gevaarlijke oogziektes de zorg of operatie die ze zelf niet kunnen betalen. Maar één groep bereiken we tot nu toe amper: mensen in de meest afgelegen gebieden, voor wie zelfs de reis naar onze kliniek onbetaalbaar is.  

Met ons mobiele oogzorgteam kunnen we de meest afgelegen gebieden bereiken. Om voorlichting te geven, oogtesten te doen en te opereren.

Met jouw donatie van 11 euro kan het team 1 iemand opereren aan ontstoken oogleden, waardoor zij hun zicht weer terugkrijgen én ontvang je het prentenboekje Feestje! gratis. Help jij vandaag nog mee?

Boekomslag onbeperkt welkom

Feestje!: een vrolijk prentenboek over leven met een handicap

Feestje! is een vrolijk, positief prentenboek voor peuters over leven met een handicap, elkaar helpen en samen feestjes vieren. Ook voor kinderen vanaf midden groep 3 zelfstandig te lezen (AVI-E3). Het prentenboek is geschreven door de bekende auteur Corien Oranje. De vrolijke illustraties zijn gemaakt door onze eigen directeur Dicky Nieuwenhuis. Doneer en ontvang het boek gratis!

Bereik de onbereikbaren!

Met elke dag dat we dit team op pad kunnen sturen, krijgen mensen met ernstige oogziekten hoop, genezing en een nieuw perspectief! Help jij vandaag nog mee? Als dank voor jouw steun ontvang je het SeeYou prentenboekje Feestje! gratis bij een eenmalige gift van 11 euro. Klik hier voor de braille-versie.