Een vrolijk, positief prentenboek voor peuters over leven met een handicap

Haas is bijna jarig. Hij schrijft een kaart aan Beer: kom je ook op mijn feestje? Beer is erg blij met de kaart. Maar Beer heeft geen oogjes. Hij kan de kaart niet lezen! Gelukkig helpt Muis: hij leest de kaart voor. Maar Muis heeft ook een probleem. Hij mist een pootje en kan niet lopen. Beer en Muis willen graag samen naar het feest. En dat gaat vast lukken. Want één ding is duidelijk: het verjaardagsfeest is voor iedereen!

Een vrolijk, positief prentenboek voor peuters over leven met een handicap, elkaar helpen en samen feestjes vieren. Ook voor kinderen vanaf midden groep 3 zelfstandig te lezen (AVI-E3).

Boekomslag onbeperkt welkom

Dit prentenboek is geschreven door de bekende auteur Corien Oranje. De vrolijke illustraties zijn gemaakt door onze eigen directeur Dicky Nieuwenhuis. Doneer en ontvang het boek gratis!

Bestel het boek (gratis).

Het boekje is te bestellen voor € 12,50. Wanneer je een maandelijkse donatie start (óf verhoogt) met 5 euro per maand, dan ontvang je het boekje helemaal gratis. Minimale looptijd is daarbij zes maanden. Klik hier voor de braille-versie.