Destin is de naam achter bekende reisspecialisten als Hannick Muziekreizen, Incento Treinreizen, Air Cruise Collection en Robinson Zeecruises. Het familiebedrijf steunt sinds vorig jaar het werk van SeeYou.  

“Van de winst die wij maken willen we ook weer weggeven”, vertelt directeur Cees van Pelt. Al sinds de jaren ’70 doneert zijn bedrijf elk jaar een deel van de winst aan een goed doel. En daar is het ook tijdens de coronacrisis niet mee gestopt. “We zijn zo begenadigd, zelfs in de grootste crisis voor de reisbranche hebben wij nog winst mogen maken.”  

In het laatste Journaal van SeeYou las hij het aangrijpende verhaal van David, de jongen die bijna blind was geworden door oogkanker. “Een sociaal vangnet ontbreekt en in één klap wordt het leven duister en uitzichtloos. Dat kan voorkomen worden door goede oogzorg te organiseren. Met een relatief kleine bijdrage kan zo’n jongen weer zien en naar school, leren lezen en rekenen. Je ziet dat het werkt en mensen weer toekomst geeft.” 

Het motiveerde Van Pelt om het werk van SeeYou te steunen. “Bij voorkeur concentreren wij ons op één duidelijk plan, dat maakt een grotere impact. Daarbij is ook belangrijk dat de organisatie betrouwbaar is, zodat we zeker weten dat het geld aankomt bij de mensen voor wie het bedoeld is.”