“Good to SeeYou en dat gunnen we iedereen! ❤️” Deze mooie quote komt van Optiek Ben van der Heiden uit Tholen. Ze zijn trouwe donateur en daarom willen we hen graag op deze manier in het zonnetje zetten! 

 Je doel als opticien is het zicht van jouw klanten verbeteren. Voor veel kinderen en volwassenen in Afrika is beter zicht alleen maar een droom. Er is vaak geen geld of middelen om naar een kliniek te gaan voor hun oogproblemen. SeeYou wil hier verandering in brengen, door deze mensen oogoperaties aan te bieden. Wij hebben een aantal doelen opgesteld voor 2021.

Samen met opticiens willen wij dit jaar in Ethiopië en Rwanda…

…250 oogoperaties uitvoeren. Dit zijn 250 mensen die verlost kunnen worden van hun oogproblemen. Meer informatie hierover: https://www.seeyoufoundation.nl/wachtlijst/

…600 mensen voorzien van brillen. Een bril kan een groot verschil maken voor deze mensen.

…3 oogverpleegkundigen opleiden. Door opgeleide verpleegkundigen wordt de kwaliteit van oogzorg verbeterd.

Deze doelen behalen we niet zomaar en daarom hebben we jouw hulp nodig! Je kunt steunen op verschillende manieren.

  • Als donateur: je kunt ons steunen door middel van een vast bedrag of het geld dat je verzamelt met ons donatiebusje in de winkel.
  • Als Opticien voor de Wereld: dit houdt in dat je voor €500 euro per jaar jouw optiek kunt aansluiten bij ons label. Meer informatie hierover: https://www.seeyoufoundation.nl/help-mee/opticiens/.
  • Daarnaast kun je voor een bepaalde periode een actie voeren in jouw winkel. Meer informatie hierover: r.hadders@seeyoufoundation.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag helpen bij oogzorg in onze projectlanden? Neem dan contact op met onze relatiemanager Ruben Hadders (r.hadders@seeyoufoundation.nl).