Een wereld waarin iedereen gelijke kansen krijgt, dat wil jij toch ook? Ben jij een echte wereldverbeteraar en wil je graag aan de slag bij een goed doel? Kun je goed schrijven en ben je een echte teamplayer? Heb je goede marketing- en communicatieskills en ben je resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de periode februari 2021 tot juli 2021 zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Stagiair(e) Communicatie of Marketing (Veenendaal, 36 uur per week)

Wie zijn wij?

SeeYou werkt aan een wereld waarin mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op onderwijs, werk en gezondheidszorg. Het VN-verdrag inzake de Rechten van Mensen met een Handicap is onze leidraad. Mensen met een handicap behoren tot een van de meest kwetsbare groepen in ontwikkelingslanden.de meest gemarginaliseerde groepen in ontwikkelingslanden Zij vormen het hart van onze organisatie en geven richting aan ons werk.

Dit ga je doen:

Je gaat werken op de afdeling Fondsenwerving en Communicatie van SeeYou, waarbij je je inzet om campagnes te ontwikkelen en de organisatie zowel offline als online gaat promoten. Daarnaast help je het team met:

  • Het schrijven van teksten voor de website, social media, digitale nieuwsbrieven en magazines;
  • Het plannen en organiseren van (online) evenementen;
  • De communicatie naar de achterban;
  • Het ontwikkelen van materialen voor scholen en kerken;
  • Het ondersteunen van fondsenwervende activiteiten.

Dit bieden we jou:

Bij ons krijg je een bijzonder doel als bonus: meewerken aan een betere wereld voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. Je krijgt de kans om veel te leren, creatief aan de slag te gaan en zelfstandig taken op te pakken. Uiteraard word je hierbij goed begeleid en heb je wekelijks overleg over jouw voortgang. Daarnaast krijg je een stagevergoeding en de kans om nieuwe dingen te ontdekken op communicatiegebied. Wegens de huidige omstandigheden omtrent het corona virus biedt SeeYou ook de mogelijkheid om (deels) thuis aan je stagetaken te werken.

En dit vragen we van jou:

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van Communicatie, Marketing, Internationale Ontwikkeling, of een andere vergelijkbare opleiding. Of je bent recent afgestudeerd;
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021 t/m juli 2021;
  • Je hebt interesse voor ontwikkelingswerk/ non-profit;
  • Je bent enthousiast, flexibel en zelfstandig;
  • Je hebt organisatietalent en bent een goede schrijver.

Meer weten of direct reageren?

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar Margreeth Bronsema, m.bronsema@seeyoufoundation.nl. Wil je meer informatie of heb je nog andere vragen? Bel dan naar ons kantoor: 0318-586358.