Lijkt het je leuk om je samen met iemand anders kinderen enthousiast te maken om zich in te zetten voor mensen met een handicap? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Vrijwilliger vacature voor pabo-studenten/mensen met onderwijsachtergrond

Wie zijn wij?

SeeYou werkt aan een wereld waarin mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op (oog)zorg, onderwijs en werk. Dat doen we samen met mensen met een handicap én in verbinding met iedereen die onze idealen deelt, zowel in Nederland als wereldwijd. Wij willen bijdragen aan een wereld die recht doet aan mensen met een handicap. Het VN-verdrag inzake de Rechten van Mensen met een Handicap is onze leidraad. Mensen met een handicap behoren tot de meest gemarginaliseerde groepen in ontwikkelingslanden. Zij vormen het hart van en geven richting aan ons werk.

Over de functie

Stichting SeeYou zet zich in voor mensen met een handicap in arme landen in Azië en Afrika. SeeYou is vooral gespecialiseerd op het gebied van oogzorg. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd hebben we een prachtig interactief programma ontwikkeld waarbij we ons focussen op het thema dat iedereen erbij hoort. Hiermee hopen we kinderen enthousiast te maken om voor SeeYou aan de slag te gaan! Wij zijn op zoek naar Pabo-studenten en mensen met een onderwijsachtergrond die het leuk vinden om vrijwillig dit kinderprogramma te geven op basisscholen.

Wie wij zoeken

Belangrijk voor deze functie is dat je het leuk vindt om met kinderen bezig te zijn en dat je het leuk vindt om lessen te geven. We vinden het ook belangrijk dat je affiniteit hebt met mensen met een handicap in arme landen. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die het programma zowel op openbare als op christelijke scholen willen geven.

Dit bieden we jou:

  • Een (studie)inhoudelijke bijbaan.
  • Flexibele werktijden, je kan per keer beslissen of je interesse hebt.
  • Een onvergetelijke ervaring en een mooie vermelding op je CV.

En dit vragen we jou:

  • Inzet en enthousiasme.
  • Ervaring in het basisonderwijs.
  • Affiniteit met het werk van SeeYou.