Samen met 15 andere internationale organisaties werken wij aan een inclusieve toekomst voor mensen met een beperking in Kenia. Ons InBusiness programma is één van de twee initiatieven om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking een eerlijke kans hebben op werk en inkomen.

Inclusive futures 1

Een aantal weken geleden was er een tof event! Mensen met een beperking en de vertegenwoordigers uit de private sector deelden hun kennis en ervaring. Ook bespraken we verdere mogelijkheden voor de publieke sector. Onze SeeYou Kenia vertegenwoordiger – Stephen Njenga – kwam ook aan het woord. Hij sprak over ons InBusiness project.

Tijdens het event werd informatie gedeeld over de voordelen van inclusie van mensen met een beperking. Èn mensen met een beperking werden in de schijnwerpers gezet! Het is enorm belangrijk dat zowel de private als publieke sector te overtuigen van de kwaliteiten van deze kwetsbare groep. Mensen hebben vaak  vooroordelen en sluiten daarom mensen met een handicap uit. Samen kunnen we werken aan een betere en inclusievere samenleving!