‘Onbeperkt Welkom’ is een prachtig boekje over hoe kostbaar en waardevol elk mens is in Gods ogen. In ontwikkelingslanden worden namelijk mensen met een handicap vaak buitengesloten uit hun gemeenschap. Er zijn beperkte mogelijkheden voor mensen met een beperking, waardoor ze niet aan alles mee kunnen doen én dus niet gezien worden. SeeYou maakt zich sterk voor de inclusie van mensen met een handicap, want iedereen is voor God gelijk en bij Hem welkom!

Het Bijbelstudieboekje is toegankelijk voor iedereen en dus ook voor mensen met een visuele beperking. Er zijn namelijk luisterfragmenten beschikbaar! Om een voorproefje te geven, is hier een kort luisterfragment te horen van het Bijbelstudieboekje:

“De moeder van Emmanuella ontdekt na haar geboorte witte vlekjes in haar ogen. “Ik maakte mij direct zorgen: wat als ze niet kan zien! Wat als ze zo gaat kruipen en overal tegenaan botst!” Sarah en Emmanuella worden doorgestuurd naar een oogziekenhuis waar ze het kleine meisje kunnen opereren. Na een dag mag het verband van de ogen en volgt Emmanuella vol interesse het lichtje van de oogarts. De baby is alert, ze kijkt vol verwondering rond. Moeder Sarah en dochter Emmanuella glunderen: ze kan zien! Iedere vijf seconden raakt er iemand blind, terwijl 75% daarvan te voorkomen is. Als je daarbij stilstaat, dan besef je dat er tijdens het lezen van voorgaande zin iemand blind werd. Terwijl dit vaak met een relatief kleine ingreep voorkomen had kunnen worden. Wij blijven ons inzetten, zodat kinderen als Emmanuella niet blind hoeven te worden. SeeYou wil de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een beperking, een visuele beperking of mensen die hier een risico op lopen. Dit doen we onder andere door preventieve-, herstellende- en revalidatiezorg aan te bieden.”

Naast dit verhaal zijn er nog meer verhalen en maar liefst 7 bijbelstudies te beluisteren van onder andere Mirjam Kollenstaart, Gert-Jan en Rianne Segers en Joost Smit!

Bestel jouw Bijbelstudieboekje

Ben jij enthousiast geworden over het Bijbelstudieboekje? Dan kan je boekje hier bestellen!

Wil jij ook de luisterversie van het Bijbelstudieboekje ontvangen? Neem dan contact op met info@seeyoufoundation.nl. Wij sturen de link van de luisterfragmenten naar jou door!