Een wereld waarin iedereen meetelt, dat wil jij toch ook? Ben jij een echte wereldverbeteraar en wil je graag aan de slag bij een goed doel? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Kantoorvrijwilliger

Je ondersteunt ons bij een aantal uitvoerende taken. Bijvoorbeeld met:
– diverse fondsenwervende acties;
– het samenstellen van actiepakketten;
– het verzenden van pakketten.
Kun jij goed organiseren, ben je flexibel en werk je secuur en gestructureerd? Dan is dit wat voor jou!

Vrijwilliger bedrijven

Om ons netwerk van bedrijven verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om te netwerken en gepassioneerd is om verschil te maken. Samen met jou, onze donateurs en betrokken bedrijven zorgen we voor gemeenschappen waar plaats is voor iedereen en waar mensen met een (visuele) beperking gezien worden!

Tekstschrijver

Je helpt het communicatieteam met het schrijven van teksten voor onze website, de digitale nieuwsbrief, sociale media, magazines en andere kanalen.

Heb je een HBO/WO studie gevolgd in de richting van communicatie of journalistiek? Heb je een talenknobbel en word je enthousiast van het schrijven van goede teksten? Ga dan bij ons aan de slag.

Gastlesdocent

Je gaat basisscholen langs met het interactieve onderwijsprogramma van SeeYou om kinderen enthousiast te maken over het thema ‘iedereen hoort erbij’.

Ben jij pabo-student, heb je een onderwijsachtergrond en vind je het leuk kinderen enthousiast te maken over een wereld met gelijke kansen? Dan zoeken we jou.

Eigen initiatief

Natuurlijk kun je ook op andere manieren je steentje bijdragen als vrijwilliger. Bijvoorbeeld door kaarten te ontwerpen en te verkopen of door zelfgemaakte kleding te verkopen in de lokale kledingwinkel.

Meer weten of direct reageren?

Heb je zin om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar Jacobine den Hertog, j.denhertog@seeyoufoundation.nl. Wil je meer informatie of heb je nog andere vragen? Bel ons dan gerust op 0318-586358.