Save the date! Tjaco van der Weerd is organist en pianist. Al een langere tijd zet hij als ambassadeur zijn muzikale talenten in voor SeeYou. Op woensdag 17 maart om 20:00 uur geeft hij een online verjaardagsconcert. Hij zal het wereldberoemde Hinsz-orgel van de Bovenkerk in Kampen bespelen.

Verjaardagsconcert

Het concert van 17 maart is in alle opzichten bijzonder. Tjaco is op 17 maart jarig en wil zijn verjaardag vieren door zijn muziek met anderen te delen. Het muziek dat op het programma staat, is geschreven door mensen die Tjaco hebben geïnspireerd om het orgel te gaan bespelen. Ook zal hij deze avond zijn eigen improvisaties laten horen. Benieuwd naar het concert? Bekijk dan alvast het voorproefje!

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0hqp80C2xpmHnx3k-zpAqUNDIxYShw2AP_m9dX9nfAP2WupE-fd3pG8eI&v=iL8_buy2JPg&feature=youtu.be

Muziek voor mensen met een (visuele) beperking

Wat dit concert nog unieker maakt, is dat Tjaco voor SeeYou zal spelen. Hij zal deze avond geld ophalen voor mensen met een (visuele) beperking in Afrika en Azië. Jij bent ook van harte uitgenodigd om samen met Tjaco de muziek te vieren en SeeYou te steunen. Kijk en luister je mee? Bekijk het concert op 17 maart om 20:00 uur via onderstaande knop.

Wie is Tjaco?

Tjaco is geboren in Sri-Lanka en is geadopteerd naar Nederland toen hij een paar maanden oud was. Op jonge leeftijd heeft Tjaco zijn zicht verloren, maar dat stond zijn passie voor muziek niet in de weg! ‘Muziek is voor mij naast eten, drinken en slapen een eerste levensbehoefte’, vertelt Tjaco. Inmiddels heeft hij in Nederland een groot publiek die geniet van zijn muzikaal talent.